Work with us

Legyél a munkatársunk!

IOM Budapest- Álláspályázatok

A Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) csapatának minden tagját magas szintű hatékonyság, integritás és hozzáértés jellemzi. A szervezet globális mandátumából adódóan szem előtt tartja munkatársainak származási országát, így fenntartva a méltányos földrajzi egyensúlyt. Toborzási folyamatiban az IOM előnyben részesti a tagállamok állampolgárait, de nem zárja ki a nem tagállami jelentkezőket sem. Szervezetünk esélyegyenlőségi munkáltató. Olyan elkötelezett szakértők jelentkezését várjuk, akik széleskörű szaktudással és készségekkel rendelkeznek a migráció területéről. Csapatunk multikulturális közegben dolgozik, a sokféleség és a kulturális érzékenység alapvető értékeink közé tartoznak.

A világszerte elérhető IOM álláspályázatokért kattints ide!

 

IOM Budapest- Gyakornoki program

Az IOM gyakornoki programja legalább 3 hónapos időtartamra szól, teljes munkaidőben történő munkavégzéssel. Van lehetőség a gyakornoki pályázat meghosszabbítására, azonban a 6 hónapot nem haladhatja meg a gyakornoki időszak. A program célja olyan fiatal és tehetséges egyetemi hallgatók alkalmazása, akik gyakorlati tapasztalatot kívánnak szerezni mindennapos munkavégzés keretén belül migrációhoz kapcsolódó területen és/vagy nemzetközi igazgatás és pénzügy területen. Gyakornokainknak „on-the-job” tréninget biztosítunk. Ezen felül irodánk figyelemmel kíséri a gyakornokok fejlődését a program ideje alatt, így amennyiben lehetőség nyílik rá, álláspályázatainkra is bátran jelentkezhetnek.

Gyakornoki programunk keretén belül megkeresünk egyetemeket és tudományos intézeteket, melyek munkássága szorosan kapcsolódik az IOM tevékenységéhez. Ezáltal is próbáljuk szorosabbra fűzni az együttműködést a releváns döntéshozók és szervezetünk között, részt venni a migrációt érintő politikai párbeszédben és alkalmazni a leginnovatívabb elméleteket és eszközöket.

Ez idáig gyakornokaink a következő országokból érkeztek hozzánk: Amerikai Egyesült Államok, Albánia, Belgium, Finnország, Franciaország, Kanada, Lengyelország, Magyarország, Moldova, Németország, Olaszország, Románia, Szerbia, Ukrajna.